Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le alofa e leai se mamao, ma o le manogi o tusi ua salalau i le lalolagi atoa

2022.06.02

I le taumalulu o le 2021, i lalo o le faatosinaga a le atunuu ma le siosiomaga lautele, na filifili le kamupani e tali atu i le "aua le faagaloina le uluai faamoemoega ma le manatuaina o le misiona" gaoioiga, mai tagata taitoatasi i taitai, e alu ese mai le kamupani ma faatino. galuega eseese mo le soifua manuia lautele e faailoa ai le manuia o le kamupani.

SHANDONG FIN CNC MACHINE CO., LTD, o se kamupani pito i luga i le gaosiga o olo uʻamea ma masini faʻapipiʻi fausaga uʻamea mo le 23 tausaga, faʻapitoa le gauai atu i le vaega o aʻoaʻoga i lenei mea na tupu, aemaise lava le tulaga o aʻoaʻoga i sisifo o Saina, ma sa ia tauaveina. fa'agaoioiga tauofo mo le tele o taimi.

<D6C7C4DCD6C6D4ECD4D9CCEDD0C2B1F8A1AAA1AAB9FABCCAC1ECCFC8A3ACB9F

Ia Me 2022, na maua ai e le kamupani le tusi faamaonia "Warm Winter Public Welfare Donation Instructions" mai le Ofisa o Aoga a le Itumalo o Aba, Sichuan Province, Saina.E fiafia tele le kamupani i lenei mea.

I le fa'ai'uga o le 2020, e 2 a'oga masani masani a le Itumalo o Aba, 3,211 tamaiti a'oga i le tausaga a'oga 2020-2021, ma 181 a'oga tumau;e 27 aoga tulagalua, 8,619 tamaiti aoga i le tausaga aoga 2020-2021, ma le 670 faiaoga tumau i aoga tulagalua..I le aso 31 o Me, 2022, faʻatasi ai ma le fesoasoani a vaega uma o sosaiete, o le faʻasalalauga faʻasalalauga o le toe faʻaleleia o le poloketi mo le toe faʻaleleia o potuaoga o le lotoa tuai o le Longzang Township Central School i ABa County i totonu o potuaoga o le aʻoga tutotonu.

捐赠证书

Tu'u atu rosa, ma o lo'o i ai le manogi manogi o le lima.Sosaiete o se faʻata, lea e suʻeina ai taunuʻuga aʻoaʻoga o le autu o le "le faʻagaloina le uluaʻi faʻamoemoe ma le manatuaina o le misiona", lea e atagia mai ai le amio a le kamupani.O mea na faia e le kamupani ua manumalo ai le mafaufau o soo se ituaiga o olaga.Mo le faʻaleleia atili o nei tulaga vaʻaia, na fai mai le kamupani o le a faia taumafaiga faifai pea e faʻatumauina lana taʻitaʻi o le autu autu o le gaosiga o masini, ma faia se faʻataʻitaʻiga mo le kamupani ma tagata i totonu o le alamanuia.


Taimi meli: Iuni-02-2022